Forta ZURLI!

Cand trece prin tot felul de incercari dificile, o femeie isi cauta aliate. Poate nu se uita la prietena de alaturi, cu familia perfecta dupa care ea baleste, dar ocheste o straina care ii pare model in viata.

O stiu mai mult de pe net, nu tin minte sa ne fi intersectat pe holurile Centrului National Media, pe vremea cand una era la tv si cealalta la radio. De fapt nici nu sunt sigura daca am lucrat acolo amandoua in acelasi timp. Nici nu conteaza, ca altceva voiam sa zic.

Mai multa energie si stare de bine si de succes si optimism si de tot ce vrei pozitiv pe lumea asta nu mi-a mai transmis nimeni de mult! Pana marti seara, dupa cateva cuvinte schimbate pe facebook cu o straina care m-au pus in miscare.

3

Am fost la spectacol cu copiii, la reprezentatia celor de la Gasca Zurli, la aniversarea celor de 10 de existenta.

Ce fenomen!

Ce realizare!

Fara decoruri pompoase, dar cu o bucurie imensa si cu o dragoste nemarginita pentru toti copiii lumii, Zurli umple scene goale si reci, dar si sali intregi, zile la rand. Si joaca cu casa inchisa!

Ce poate realiza femeia asta, mama singura, cu vise si emotii, cu zambete si povesti, cu personaje si culoare… nu-i de mirare ca a scris deja o carte! Si presupun ca mai are material pentru inca vreo cateva si continua sa adune.

Iti multumesc Mirela Retegan pentru ca m-ai adus la spectacol, fara „imboldul” tau n-as fi venit!

Sper sa ajungem stra-strabunici Zurli, cum frumos ziceai!

Advertisements

2 thoughts on “Forta ZURLI!”

  1. Acum am descoperit articolul tau. Ma bucur ca ai fost acolo. Iti multumesc pentru fiecare cuvant pe care l-ai scris. E minunat sa vezi ca oamenii inteleg exact ce faci . Te mai astept cu drag la evenimentele noastre.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s